Nieuws

Uitstel van betaling hypotheek door coronacrisis

15-04-2020

De coronacrisis raakt menigeen direct hard in haar of zijn portemonnee. Soms is de nood zo hoog, dat mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Gelukkig hebben veel banken hiervoor een tijdelijke oplossing bedacht.

Lees verder

Corona update

24-03-2020

Bij Domicilie heeft het welzijn van onze relaties, opdrachtgevers, medewerkers en naasten de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd streven we ernaar om onze service op het niveau te houden dat opdrachtgevers en relaties van ons gewend zijn. Daarom informeren we je graag over de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Lees verder

Nieuwe naam: Domicilie hypotheken & verzekeringen

28-01-2020

Graag stellen wij je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dit voorjaar veranderen wij onze naam naar Domicilie hypotheken & verzekeringen.

Lees verder

Prinsjesdag 2019: Wat verandert er voor woningbezitters?

25-09-2019

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de Miljoenennota en de financiële plannen voor 2020. Welke financiële veranderingen raken jou als huiseigenaar? Of als toekomstig woningbezitter? We zetten de 10 belangrijkste wijzigingen op een rij.

Lees verder

Familiehypotheek vaak interessant voor alle partijen

02-08-2019

Als je een hypotheek wilt afsluiten, denk je er in eerste instantie zelden aan om daarvoor naar je ouders of andere familieleden te stappen. Toch is zo’n familiehypotheek vaak een interessante optie, die voor alle partijen gunstig kan zijn.

Lees verder

Huis verduurzamen: waar begin je?

24-05-2019

Je wilt je huis verduurzamen. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of slimme thermostaat? En wat levert het op? In dit artikel helpen wij je graag op weg!

Lees verder

Samenwonen: wat moet je vastleggen?

10-05-2019

Woon je samen of ga je binnenkort samenwonen? Dan is het slim om je relatie officieel vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Samenwonen heeft gevolgen voor je financiële situatie.

Lees verder

Een hypotheek bij nieuwbouw: hoe zit het?

11-03-2019

Heb jij je oog laten vallen op een mooi nieuwbouwproject? We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden bij de financiering van een nieuwbouwwoning.

Lees verder

De overwaarde van uw woning benutten, hoe doet u dat?

19-02-2019

Flink meer geld gekregen voor uw oude huis dan de hoogte van uw hypotheek? Dan beschikt u over een overwaarde. Benieuwd wat u met die overwaarde kunt doen? Wij zetten zes mogelijkheden op een rij.

Lees verder

Hypotheek en scheiden, hoe gaat dat in zijn werk?

03-01-2019

Er komt veel kijken bij een scheiding. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. Bezit jij samen met je (ex-)partner een huis met een hypotheek? Wij leggen je uit waarmee je te maken kunt krijgen.

Lees verder